Over Ons

APK Station Tilburg is een bedrijf met veel ervaring in de APK. Onze keurmeesters zijn zeer ervaren en hebben verstand van zaken. Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verrichten van keuringen en geen onderhoud doen. Hebben wij onze werkplaats hiervoor speciaal ingericht. Hierdoor kunnen de keurmeesters de keuring snel en efficiënt uitvoeren.

Wij zijn een neutraal en onafhankelijk keurstation wat inhoudt dat wij geen reparaties uitvoeren. In onze omgeving zien wij dat de prijzen voor een APK keuring voor een erg laag bedrag wordt aangeboden door garage’s. Uit ervaring weten wij dat de klant niet voor dit lage bedrag klaar is met de APK keuring, er komen vaak extra kosten bij, onnodige reparatiekosten, waardoor de klant veel meer moet betalen.

Een neutraal keurstation heeft geen baat bij een reparatie. U bent bij ons gegarandeerd van een betrouwbare APK. Door onze neutraliteit betaald u niet meer voor een APK dan noodzakelijk is.

Alle soorten voertuigen tot 3500 kg. en met een maximale wielbasis van 5.40 meter kunnen wij keuren. Ons keurstation maakt gebruik van twee extra lange bruggen.

Tijdens de APK keuring kunt u eventueel gebruik maken van de wachtruimte.
De wachtruimte is voorzien van een koffie/thee automaat, magazines en gratis WIFI.

In de weekenden en op feestdagen kunnen wij geen APK keuringen uitvoeren, omdat de RDW dan gesloten is.

Uw keurmeester, Perry van der Aa
Uw keurmeester, John van den Oetelaar